Podcast: Fotografiske Signaler – 01 / 23 – “Første Januar 23”

Jeg har lavet podcasten “Fotografiske Signaler” i en del år efterhånden – og den har været meget forskelligt. Men i 2022 var det som om den gik i stå. Som om energien var væk. Ikke nødvendigvis i podcasten, men i mig.

Nu er det den 2023, og jeg insisterer på at komme i gang igen. For det er noget som virkelig giver mig glæde. Jeg elsker at lave den podcast, jeg skal bare have fundet mine fødder, mine ambitioner og mit fokus. Så nu kickstarter jeg den igen – og den første episode i 2023 er ude. Med titlen “Første januar 23”.

Det handler om nye begyndelser. Om at miste fodfæstet, men ikke på den der fede kreative måde. Om at mangle formålet med det man gør, man stadig have lysten til det.

Det er noget af det meste personlige jeg har lavet længe, og det håber jeg lytterne er med på. For jeg kan mærke at det garanteret kun bliver værre efterhånden som året går.

Find den under “Fotografiske Signaler” i din foretrukne podcast-app. Eller lyt lige her på Spotify:


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Podcast: Fotografiske Signaler – 01 / 23 – “Første Januar 23””

  1. Jens Rohde Avatar

    @adambindslev tak for et godt afsnit og for ærligheden. Jeg kan i den grad genkende problematikken med livet og dets udfordringer, der ender med at stå i vejen for de kreative hobbies. Der er jeg selv for tiden. Jeg vil ikke påstå jeg har fundet løsningen, men jeg har vedtaget, at jeg starter med at forsøge mig med en løsning af livskrisen. Så satser jeg kraftigt på, at lysten til det kreative dukker op til overfladen igen.Nu har jeg foreløbig startet en ping pong med @hillker 😀