Post til Instagram fra browseren

Omsider – Instagram har nu endelig lanceret muligheden for, at man kan poste billeder fra browseren på sin computer. Uden fiksfakserier, tredje-parts-apps og alt muligt andet. Det eneste mysterie er, hvorfor det skulle tage SÅ lang tid.

Faktisk var det i slutningen af oktober, at det blev lanceret, men jeg har først opdaget det nu – så jeg tænker at jeg næppe er den eneste som har det sådan.

Min gamle metode

Jeg laver stort set alle mine fotografiske redigeringer på computer, og derfor har det været noget bøvl at skulle poste til Instagram. Min metode har været:

  1. Rediger billedet i Lightroom / Photoshop / Nik eller lignende
  2. Overfør billedet til Lightroom (den udgave i skyen)
  3. Hent billedet på telefonen
  4. Overfør det til Instagram, skriv tekst etc.

Der er flere ting i den metode som er bøvlet. Dels er der ret mange trin i den – dels kræver den at alt teksten skrives på telefonen. Jeg er ikke teenager og er derfor radikalt meget bedre til at skrive på tastatur end på telefon – og det har reelt set begrænset min lyst til at poste til Instagram, at jeg skulle gennem hele den proces.

Men ikke mere …

Den nye metode

Så nu er det hele blevet meget nemmere …

  1. Rediger billedet
  2. Gå til instagram.com – og tryk på “+” i øverste højre hjørne
  3. Skriv tekst
  4. Post
Bare klik på plus!

Det kommer til at have betydning i 2022, hvor min Instagram aktivitet kommer til at vokse. Mere om det senere.


Udgivet

i

af

Tags: