På havnen – podcast og billeder

Ude for enden af hovedvej 16 ligger Grenaa Havn. Jeg har en tendens til at vende tilbage dertil for at finde inspiration. Måske skyldes det at havne helt grundlæggende, for en landkrabbe som mig, er meget fremmedartede. Måske er det bare fordi jeg godt kan lide æstetikken.

Men i denne omgang gjorde jeg mere end blot at gå turen. Jeg udstyrede mig selv med mikrofon og kamera – og optog nyeste episode i podcasten “Fotografiske Signaler” mens jeg gik omkring. Du kan finde den i din foretrukne podcast-afspiller … eller du kan finde den lige herunder.

Og hvad kom der så ud af turen? Jeg tog omkring 100 billeder i alt på turen – og jeg endte med at beholde 15.

Så hvad er det med havnen ….

jeg må ned og se hvad der sker
jeg kan ikke forklare nøjagtig hvorfor
det er sådan bare – – ja gu er det så!
det er sådan en slags indeklemt længsel
lissom en der har siddet i fængsel
og pludselig mærker, at nu er han fri

Arvid Müller – “Havnen”

Udgivet

i

af

Tags: