Ugebrev fra udkanten

Hvordan starter man sin kreative proces bedst muligt? Ved at gå ud og love en masse man ikke ved om man kan holde! Eller … det er i hvert tilfælde en måde. Og det er en stor del af årsagen til, at fredag den 5. februar 2021 kl. 14:00 udkommer første nummer af “Udkanten” – mit nye ugebrev med “meddelelser fra udkanten”.


“Jeg har startet et nyhedsbrev på Revue”, sagde Jeppe i telefonen. “Det er det nye nyhedsbrevsystem som Twitter har købt – og som er integreret med Twitter. For ved du hvad du og jeg er?”

“Øhhh … integreret i Twitter?”, svarede jeg tøvende

“Lige netop. Så skal du ikke være med? Vi laver et hver og udkommer hver fredag?”

“Øh ok”

Og sådan blev det. Et nyhedsbrev var født. Jeg anede sådan set ikke hvad jeg gik ind til for da jeg førte samtalen med Jeppe havde jeg ikke set Revue – og jeg kunne ikke tjekke hvordan det så ud for jeg sad i bilen på parkeringspladsen foran Fakta i Glesborg.

Men jeg kom hjem, tjekkede Revue og startede min konto. Så nu er det her altså. “Udkanten” – du kan abonnere på det nederst i denne her artikel – eller på udkanten.adambindslev.dk

Så hvad kan man forvente af mit ugebrev (som jeg helt bevidst ikke kalder et nyhedsbrev fordi du skal nok ikke forvente nyheder)? Helt ærligt så ved jeg det jo ikke helt. Det er et eksperiment og et eksperimentarium. Men hvis bloggen her giver mening for dig, så kan du nok forvente mere af det samme. Men mere som et brev og mindre som artikler.

Det hedder “Udkanten” fordi det er mit udgangspunkt. Det perspektiv jeg anlægger. Den som står lige i udkanten og kigger ind. Eller som befinder sig i udkanten og tilbyder andre et kig ind i min verden.

Der er ingen faste emner og ingen agenda. Det kan handle om livet, arbejde, teknologi, fotografi, gaming, lange gåture, podcasting, projektledelse, nedlukningsblues og alt muligt andet. Alt det jeg laver og som fylder i mit liv.

Jeg lover ingenting – og det har jeg tænkt mig at holde.


Udgivet

i

af

Tags: