Min “go-bag”

Halo Infinite Adams Bar

Min “go-bag” er en samling af udstyr der giver mig muligheder – og minimalt med undskyldninger. Udstyr der, hvis alt går vel, sætter mig i stand til at producere tekst, billeder, lyd (og til nøds video) stort set hvor-som-helst og når-som-helst.

Jeg er verdensmester i at udskyde og undskylde. At finde på årsager til IKKE at skabe noget – og i endnu højere grad undskyldninger for ikke at udgive og dele det.

Denne blog er et udtryk for min stræben efter at ændre det. At have en platform, hvor der er minimalt med forventninger og formkrav, men hvor jeg kan dele det jeg har lyst til at dele. Men det kræver at jeg producerer det – og denne her udsendelse fra min Anchor-kanal handler om, hvad jeg har puttet i min udstyrstaske … og hvorfor.

Du kan lytte herover eller på Anchor.fm (https://anchor.fm/adambindslev), hvor du også finder links til alle de andre de andre steder du kan finde podcastkanalen (bare søg på “Adam Bindslev” i din podcast-app – så skal du nok finde den).


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Min “go-bag””

  1. Pia Petersen Avatar
    Pia Petersen

    Tak Adam, fed blog… ja det er super at have en go-bag, så man kommer afsted med det rette og lette udstyr. 😊