Om mig

ab-04430Årgang 1973 – fotograf, tekstforfatter, podcaster, underviser, foredragsholder og ejer af Semiosis Formidling – og den ene halvdel af fotografikurser.dk.

Med udgangspunkt på Djursland har jeg kunder over det meste af landet, hvor jeg udfører store og små opgaver – for store og små kunder. Fra udarbejdelse af elæringsforløb til fotografi af konfirmationer. Fordelen ved at være selvstændig er, at man slipper for at sige nej. Man slipper for at fokusere. Man har retten til at gøre præcis det man har lyst til. Og jeg er god til at sige ja.

Jeg har ingen faste priser og ingen færdige koncepter. Jeg gider ikke lave standardløsninger når jeg kan lave noget der passer til den som har brug for min assistance. For i sidste ende handler det jo ikke om hverken fotografi, tekster, video eller lydoptagelser. Det handler om at fastholde et øjeblik, formidle en tanke eller få nogen i tale. Det er det jeg gør.

Udfyld kontaktformularen herunder – eller tag fat i mig på nogle af de utallige sociale medier – dem finder du nederst på siden her. Hint: jeg hedder adambindslev på dem alle sammen.